+36 30 651 39 45

  • fullslide1
    ÜDVÖZÖLJÜK A PORTAS MOSONMAGYARÓVÁR WEBOLDALÁN!

Ajánlatunk


Bontás nélküli ajtófelújítás

Korszerű, hosszú távú és tartós megoldás!

Ismerje meg a technológiát mely által régi nyílászárója megújul és lakása díszévé válik. A 40 éve Németországban kifejezetten ajtófelújításra kidolgozott PORTAS-megoldás tökéletes technológiát, minőséget és szolgáltatást kínál minden megrendelőjének. Bontás nélküli ajtófelújítás akár 1 nap alatt, gyorsan és hatékonyan!

Arra törekszünk, hogy megtartsuk az Ön ajtajait, illetve annak egészséges, jó alapanyagból készült szilárd magját és az Ön igényei alapján egy könnyen ápolható, új felülettel lássuk el. Mindezt előre meghatározott, garantált, fix áron – előre egyeztetett, Önnek megfelelő időpontban – tökéletes minőségben, garanciával végezzük.

Ön nagyon jól tette, hogy mielőtt sok pénzt kidobott volna egy-egy új nyílászáróra vagy lépcsőre, inkább Ön is az alternatív megoldások keresését választotta. Amit mi kínálunk Önnek: innovatív felújítási megoldások egyedi helyszíni kidolgozása, továbbá a kivitelezéskor elsőosztályú bevizsgált eredeti német alapanyagok felhasználásával garantájuk Önnek a folyamatos és gyors megvalósítást, határidők betartását és az előre közölt fix árakat.

portasajto