+36 30 651 39 45

PORTAS ablakfelújítás

Remek kilátás, hosszú távra

Miért cserélné le jó minőségű, de elavult fa ablakait, amikor az ablakok felújításával sok munkától, bonyodalomtól és felesleges költségektől kímélhetné meg magát? Egy felújított, jól szigetelt, vasalatait tekintve jól beállított ablak, szinte minden esetben felveszi a versenyt egy új ablak hőszigetelési képességével.

Az ablakok cseréje sokba kerülhet, 25-45 év, mire visszahozzák az árukat és nagyon sok kosszal jár. Az új műanyag ablakaink sem örökéletűek, UV fényre vetemednek, a szmog és a szél miatt a színük és fényük jelentős mértékben kopásnak indulhat.

Ezzel szemben a régi faablakok még mindig sokkal időtállóbbak, mint a mai műanyag ablakok. A rossz szigetelés azonban rontja a fűtés vagy a klíma hatásfokát, és a külvilág zaja is sokkal jobban behallatszik.

Az ablakfelújításhoz kapcsolódó megoldásaink kiváló szigetelést biztosítanak, így télen sokkal nagyobb hatásfokkal mehet a fűtés, nyáron a klíma! Az ablakszigetelésre fordított pénz 2-3 fűtési szezon alatt megtérül.

gy Önnek hosszú távon is tartós, mutatós, strapabíró ablakai lesznek!

Válasszon megoldásaink közül a képekre kattintva!

Az épületek megfelelő hőháztartásának biztosítása érdekében kiemelten fontos az ablakok szigetelése. A nem megfelelő hőszigetelés következtében a hő kiszökik, így megemelkednek a fűtési költségek. Azonban egy új ablakszigeteléssel akár 20-30%-kal is csökkenthető a fűtésre költött összeg.

Az Ön ablakai is párásodnak, mattosodnak? Sokszor nincs szükség az ablakok teljes felújítására vagy cseréjére, hiszen előfordulhat, hogy csupán az ablaküveg szorul cserére. Az elmúlt években sokat fejlődött az üveggyártás technológiája és ma már jobb minőségű és jobb hőszigetelési képességgel rendelkező üvegekkel tudjuk ellátni meglévő ablakait.

Ezt a módszert azoknak ajánljuk, akik pénzt is időt szeretnének megspórolni, hiszen nincs szükség a régi ablaktokok eltávolítására. Az új tokot a régi tok mögé tesszük be, ezáltal a fal sérülése nélkül kap új ablakokat. Ezzel a megoldással megkíméljük Önt a bontásból eredő helyreállítási munkák költségétől!